Szukaj znanych osób

Robert Plant

Robert Plant

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 1751
Ocena: brak ocen

Wybrana dyskografia

  • 1982 Pictures at Eleven
  • 1983 The Principle of Moments
  • 1984 The Honeydrippers, Vol. 1 - z innymi muzykami
  • 1985 Shaken 'N' Stirred
  • 1988 Now & Zen
  • 1990 Manic Nirvana
  • 1993 Fate of Nations
  • 1994 No Quarter - z Jimmy'm Page'em
  • 1998 Walking Into Clarksdale - jak wyżej
  • 2002 Dreamland
  • 2003 Sixty Six to Timbuktu
  • 2005 Mighty Rearranger
  • 2007 Raising Sand - z Alison Krauss


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy