Szukaj znanych osób

Katarzyna Zielińska

Katarzyna Zielińska

Data urodzenia: 29 sierpnia 1979 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 2095
Ocena: liczba gł.: 8

Filmografia

  • Córy szczęścia (1999) - Córka Roberta
  • Ostatni klezmer (1999) - Wykonanie piosenek w jidisch
  • Quo vadis (2001) - Niewolnik i Senatorowa
  • Dzień świra (2002) - Żona Kura
  • Mój Nikifor (2004) - Dziennikarka
  • Plac Zbawiciela (2006) - kobieta na przyjęciu u Hani
  • Ryś (2007) - piosenkarka Krysia, śpiewająca na wiecu piosenkę Wszystkie Ryśki to porządne chłopy
  • Barwy szczęścia (2007) - Marta Walawska
  • Milenium w odcinkach (2008)

Gościnnie

  • Klan (1997) - Natalia Turska i Asia, dziewczyna, która wspólnie z Ewą Tomicką wynajmowała mieszkanie
  • Złotopolscy (1997-2007) - Eugenia Osoba
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy