Szukaj znanych osób

Ewa Lemańska

Kategoria: Aktorki Modelki

Liczba wyświetleń: 8194
Ocena: liczba gł.: 11

Filmografia

filmy kinowe

  • 1978: Azyl jako Irena, miłość Piotrowskiego
  • 1974: Janosik jako Maryna
  • 1971: Jak daleko stąd, jak blisko jako panna młoda

filmy TV

  • 1973: Żółw jako sprzedawczyni

seriale TV

  • 1981: Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy jako Hrabina Antonina Chłapowska
  • 1980: Dom
  • 1979: Tajemnica Enigmy
  • 1978: Życie na gorąco jako Margaret Santer, agentka zachodniego wywiadu
  • 1973: Janosik jako Maryna
  • 1970: Doktor Ewa jako Jaga
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy