Szukaj znanych osób

Ewa Demarczyk

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 7544
Ocena: liczba gł.: 7

Dyskografia

  • 1963 - "Karuzela z Madonnami"
  • 1967 - "Ewa Demarczyk śpiewa piosenki Zygmunta Koniecznego"
  • 1974 - "Ewa Demarczyk" (Melodia) ZSRR
  • 1982 - "Ewa Demarczyk - live" (Wifon)
  • 1986 - "Piwnica pod Baranami 1963-68"
  • 1992 - reedycja albumu "Ewa Demarczyk - live" (Wifon)
  • 1998 - reedycja albumu "Ewa Demarczyk - live"
  • 1999 - reedycja albumu "Ewa Demarczyk śpiewa piosenki Zygmunta Koniecznego"
  • 2004 - reedycja albumu "Ewa Demarczyk" (Melodia)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy